
Retsept "Küüslauguraamatust".
*pilt pärineb raamatust
Kogused neljale inimesele:
8 kartulit
0,5 dl õli
soola ja musta pipart
4 küüslauguküünt
1 sl erinevate kuivatatud ürtide segu (nt basiilik, pune, tüümian, rosmariin jms)
1. koori kartulid, lõika sektoriteks ja tõsta kaussi
2. vala peale õli
3. lisa sool, pipar, hakitud küüslauguküüned ja ürdid
4. sega ja laota ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile
5. küpseta 225-kraadises ahjus 25 minutit või seni, kuni kartulid on küpsed
---
Tegin natuke rasvasema variandi ja küpsetuspaberi panemise asemel määrisin ahjuplaadi kokku oliiviõliga, mistõttu said kartulid ka kiiremini valmis ja olid mõnusalt mahlakad (ehk rasvased :)).
0 kommentaari:
Postita kommentaar