Porgandikook

14. jaan 2008

PÕHI:

2 muna
2 kl riivitud porgandit
1 kl suhkrut
1.5 kl jahu
1 tl kaneeli
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut

KATE:

30 gr margariini
50 gr sulatutud juustu (merevaik)
pool klaasi suhkrut


1. sega kõik ained korralikult ära, nii et kaneel on ka "ära sulanud"
2. pane koogivormi (mina olen koogivormile küpsetuspaberi alla pannud)
3. küpseta 175 kraadi juures kuskil 1 tunni kanti (katsun vanamoeliselt tikuga, et kui külge ei jää, siis on ok; pealt on selline kuldpruun)
4. siis kui kook natuke jahtunud, tee kate peale: sulata margariin, pane sisse juust ja suhkur, kogu aeg vaiksel tulel sega nii kaua, kuni enam tükke sees pole. see võtab päris kaua aega (kogu aeg peab segama), siis vala koogi peale ja ongi valmis

Enne söömist las kate jahtub ikka ära:D hästi maitsev! Pilti kahjuks pole.

0 kommentaari: